Visszérműtét, visszérkezelés

Visszérműtét, visszérkezelés

A visszérkezelés költségei

Jogosan merülhet fel a kérdés Önben, hogy mennyibe kerül a visszeresség megszüntetése. A visszérkezelés ár  meghaladhatja akár a 300 ezer forintot is egy végtagra számolva. Ha a hagyományos eljárás altatásban végzett költségeit nézzük, szintén 250 ezer forint erejéig kell a pénztárcánkba nyúlni. A Visszérkezelés Elit klinikáján garantáltan a legjobb ajánlatokkal várják, itt biztosan nem fog csalódni.

Felépülés, regeneráció a műtét után

visszérkezelés sebészeti úton

Attól nem kell tartania, hogy a bemetszések csúnyán gyógyulnak, ugyanis a tapasztalatok szerint láthatatlanok lesznek a 2-3 mm-es metszések nyomai. A műtét során a szakember eltávolítja a tágult vénákat és mint már említettük, szükség esetén a teljes gyűjtővénát is kihúzza. Ennek kapcsán két metszés kerül megejtésre, mégpedig a belboka felett és a lágyékhajlatban.

A visszérkezelés modernebb verziói

A lézeres és a rádiófrekvenciás eljárás során a térd melletti szúrásból vezetik be a szondát, melynek segítségével a fény-, illetve a hőhatásokat kihasználva érik el, hogy a visszér fala elhegesedjen, majd felszívódjon. Kíméletesebb megoldásnak érzik sokat ezeket a módszereket, és tény, hogy kevésbé fájdalmasak és utánuk akár azonnal munkába is állhat a páciens.

Miért ajánlott elvégeztetni a beavatkozást?

A visszérkezelés költségeiA visszérkezelés  segítségével megelőzhető a trombózis, a gyulladások okozta fájdalom, és a rossz vérellátás következtében kialakuló fekélyek is. A kitágult vénák nem csak esztétikai problémát okoznak, hanem képesek rányomni bélyegüket az életminőségre és a mindennapi közérzetre is. Komoly kockázati tényezőt jelent a lelassuló véráramlás miatt a területen kialakuló véralvadás, amelyből ha egyetlen kis vérrög is leszakad, és a véráramba kerül, embóliával kell szembenéznünk. Abban az esetben, ha a helyzet súlyos, és a teljes véna eltávolítása válik szükségessé, utána szerepét a környező, egészséges vénák fogják átvenni, a szervi funkciók tehát biztosítva lesznek így is.