Visszérkezelés árak

Visszérkezelés árak

 

Könnyen elfáradnak lábai és görcsök is gyakran megnehezítik mindennapjait? A visszeresség kezdő tüneteire érdemes odafigyelnie, ugyanis ha a vénák már kiduzzadnak lábain, a helyzet valószínűleg egyre romlik majd, és végső esetben akár visszérműtét is szükségessé válhat. A beavatkozásra több lehetőség is van, így a hagyományos sebészeti eljárás mellett választhatja a lézeres, vagy a rádiófrekvenciás kezelést is, mely utóbbiak talán kíméletesebbnek bizonyulnak. A visszeresség magától elmúlni biztosan nem fog, és fontos tudnia, hogy komoly egészségügyi kockázatot is hordoz magában, ugyanis fekélyek megjelenéséhez vezethet. Amennyiben szakorvosa a műtéti beavatkozást javasolja, érdemes megismernie, milyen lehetőségei vannak a területen, és természetesen mennyibe kerülnek ezek. Cikkünkben azoknak igyekszünk segíteni, akik visszérműtét előtt állnak, és szeretnének minél több információ birtokában választani a szakemberek közül.

 

A kezdődő visszeresség esetében még megoldást jelenthetnek a kompressziós harisnyák, de ha már kifejlődött visszértágulatokról van szó, melyek szabad szemmel is jól láthatóan kitüremkednek, úgy a műtét jelenti az egyetlen megoldást. Ennek is több módja van azonban, így pénztárca és egyéni igények alapján teheti le voksát egyik vagy másik mellett. A hagyományos műtéti beavatkozás során eltávolíható a teljes fő felszíni véna, mellékvénái, de lehetőség van arra is, hogy csak egyes szakaszok kerüljenek elzárásra. A hagyományos visszérműtét árak altatással 300 ezer forint körül mozognak. Egy teljes végtag lézeres, vagy rádifrekvenciás kezelése is ennyibe kerül, ráadásul ez utóbbiak kevesebb fájdalommal járnak. Minden eljárásra igaz azonban, hogy a néhány mm-es metszések szépen gyógyulnak, tehát esztétikai hátrányoktól nem kell tartania, ha a visszérműtét mellett teszi le voksát.

 

A visszérkezelés megtörténte után fokozottan figyelnie kell majd arra, hogy nem jelentkezik-e láz, erős sebváladékozás, duzzanat. Amennyiben ilyeneket tapasztal, azonnal érdemes felkeresnie szakorvosát. Egyébként két-három naponta elegendő a sebkötözésre ügyelni, a varratokat pedig egy hét múlva fogja eltávolítani a szakember. Nem minden esetben kerül azonban sor erre, hiszen sok esetben nincs is szükség varrásra. Természetesen a visszerek megjelenésével kapcsolatban is legfontosabb a megelőzés. Mivel a mozgásszegény életmód, az egészségtelen táplálkozás és a súlyfelesleg aktívan hozzájárulnak a probléma kialakulásához, így az életmódváltás, valamint az egészségmegőrzés kiemelt jelentőséggel bírnak. Ha visszérműtét iránt érdeklődik, válasszon a legjobb klinikák által kínált lehetőségek közül!


Comments are closed.