Milyen területei vannak a mellplasztikának?

Milyen területei vannak a mellplasztikának?

Ma már számtalan hölgy előtt egyre népszerűbb a mellplasztikázás, de vajon melyek a főbb területei és melyik budapesti plasztikai sebészet klinikáján érdemes belekezdeni?

A mellplasztika fajtái:

  • mellnagyobbítás mellimplantátumokkal,
  • mellfelvarrás megereszkedett mellek esetén,
  • mellek kisebbítése amennyiben már zavaró a méretük,
  • és természetesen a mellaszimmetriák gyógyítása sem elhanyagolható.

mellplasztika területei

A mellnagyobbítás

A mellnagyobbítás talán az egyik legfontosabb területe a plasztikai sebészetnek. Mind a mai napigmellnagyobbítás imlpantátummal hatalmas népszerűségnek örvend. Számtalan sebészeti módszer létezik már a mellnagyobbításra implantátumok segítségével. Az implantátumokat minden esetben a mell szövetei alá helyezzük, hiszen így érhetünk el természetes hatást. Már több mint 50 éve végeznek ilyen jellegű műtéteket a világ számos országában, így nálunk is itt Magyarországon. Ma már több 10 millió hölgy visel implantátumot szerte a világban.

A mellfelvarrás

Mellfelvarrás akkor van szükséges, ha a hölgy melle bármilyen oknál fogva – ez lehet szülés, hirtelen testsúlyváltozás – megereszkedett. A feszesség helyreállítása érdekében a leggyakrabban a mellfelvarrást javasoljuk. A probléma gyökerét a bőr kötőszöveteinek lazasága jelenti, és kisebb mértékben érinti a mirigyállományt.

A mellkisebbítés

A szinte zavaró méretű emlők esetén a mellkisebbítés az egyetlen, ami szóba jöhet, hogy újra elviselhető méretűvémellkisebbítés műtét után varázsoljuk a melleket. A mellek elviselhetetlen súlya adott esetben súlyos gerincproblémákhoz is vezethet, ezért ha ilyet észlel, azonnal keressen fel bennünket, hiszen a folyamat megállítható, a mellkisebbítés pedig kényelmesebb életet biztosíthat.

A hölgyek mind a mai napig törekednek arra, hogy különleges külsővel hódítsanak. Azonban ez nem csak a külsőségeket érintheti, hiszen a lelkünk és a hangulatunk miatt is kiemelkedő fontossággal bír a külcsíny. A külső fontos szerepet játszik az önértékelésben, a hangulatban és természetesen az önbizalomban. A nem megfelelő test sajnos beteg belsőt is rejthet, hiszen alkalmassá teszi a hölgyeket a mély depresszió kialakulására is. Plasztikai sebészeink a Budapest Plasztikai Intézetben mindent megtesznek annak érdekében, hogy a hölgyeket tökéletes keblekkel lássák el. Amikor valaki a plasztikai műtétről hall, azonnal valami különlegesen nehezen megoldható műtétre gondol, pedig ez nem így van. Ezek csupán korrekciós műtéteknek számítanak. Ma már a korszerű implantátumoknak és jól felszerelt klinikánknak köszönhetően Budapesten is fogadjuk pácienseinket.

mellkisebbítésMellplasztika profi sebészekkel

Nálunk nem kell attól tartania, hogy természetellenes külsővel távozik, hiszen az összes plasztikai beavatkozást olyan korszerű anyagokkal és műtéti eljárásokkal oldjuk meg, hogy a végeredmény teljesen természetes legyen. Mi igyekszünk minden hölgy testének adottságait figyelembe véve megtenni a szükséges korrekciós műtéteket. Nálunk nem kell azért aggódnia, hogy felfújt szájjal és keblekkel távozik a műtétet követően.

Pontosan a félreértések elkerülése érdekében, minden plasztikai műtét előtt budapesti klinikánkon, plasztikai sebészeink egy teljesen személyre szabott beavatkozást vázolnak. Az egyedi és egyben személyes konzultáció során minden kérdésre szívesen válaszolunk. A legelső találkozás teljesen ingyenes, ezért érdemes minél előbb időpontot foglalni, akár honlapunkon keresztül. Sokan az internet segítségével járják körbe a témát, de ez sajnos sokszor tévútra viszi a pácienseket. Nem minden testalkat alkalmas annak az implantátumnak a behelyezésére, amelyről esetleg álmodozik. Ezért van nagy szükség a szakorvosi konzultációra, hiszen a nálunk dolgozó plasztikai sebészek minden esetben teljeskörű tájékoztatást nyújtanak a lehetőségekről. A plasztikai sebészeti beavatkozások bizony felelősségteljes döntések életünkben, ezért célunk, hogy szakmailag megfelelően támogassuk pácienseinket.

Mellnagyobbítás árak részletre

A sebésszel történt megbeszélés után, amennyiben a személyre szabott ajánlat elnyerte tetszését azonnal árajánlatot készítünk Önnek. A Budapest Plasztikai Intézet egy évben többször is meghirdeti akciós ajánlatait, illetve személyre szabott csomagajánlatait, ezt érdemes nyomon követni. A műtéteket lehetőség van akár részletekben is kifizetni, amennyiben egyszerre nem áll ekkora összeg pácienseink rendelkezésére. Egyre népszerűbb klinikánkon megfizethető szolgáltatásokat kínálunk, de azt nem állítjuk, hogy mélyen piaci ár alatt végezzük el a kívánt műtéteket. A piaci ár alatt végzett műtétek ugyan spórolási lehetőségeket jelenthetnek, de egyáltalán nem biztos, hogy érdemes egészségünket is kockára tenni. Budapesti klinikánk a belvárosban helyezkedik el, amely könnyen megközelíthető. A gyönyörű patinás épület, a luxushotelekkel versenyre kelő elegancia a kórtermekben és a munkatársak figyelme minden pénzt megér. Cégünk összes munkatársa még a legapróbb részletekre is gondosan odafigyel, hogy pácienseink a korrekciós műtétek során semmiben sem szenvedjenek hiányt.

Miután Ön megbizonyosodott arról, hogy a legnagyobb kényelemben és odafigyelésben lesz része, érdemes a műtőinkről is pár szót ejteni. A műtőkben a mai modern és minőségi eszközök teljes tárháza fellelhető, ezért bátran állíthatjuk, hogy nálunk Ön és egészsége is biztonságban lesz. Prémium kategóriás klinikánkon az ár soha nem megy a minőség rovására. Tökéletesen felszerelt műtők, profi és folyamatos képzéseken részt vevő plasztikai sebészek, odafigyelést és kellő empátiát tanúsító személyzet várja a szépülni vágyókat. Itt érdemes megemlítenünk, hogy nálunk nem csak a hölgyek, hanem az urak is bátran bejelentkezhetnek egy-egy szépészeti beavatkozásra. Nálunk a legmodernebb implantátumokat és sebészeti eljárásokat érhetik el pácienseink.

ferfi mellplasztika

Comments are closed.