A fogyás utáni plasztika szükségessége

A fogyás utáni plasztika szükségessége

Ha fogyás utáni plasztika van tervbe véve, mert a fogyást követően megereszkedett a hasfali bőr, plusz kilókkal küzdesz ahasplasztika területen, vagy a komplexusokat okozó csíkok, a striák jelentette szépséghibák okoznak elégedetlenséget, akkor érdemes elgondolkodni a plasztikai sebészet kínálta lehetőségeken. A feszes has plasztikai műtét után többé nem álom azok számára sem, akik a fogyást követően szeretnék visszakapni korábbi vonalaikat.

Hogy néz ki az ultracontour kezelés?

fogyás utáni plasztikaAz ultrahang által kiváltott hő hatására a zsírsejtek szétrepednek, megindul tehát a zsírbontás folyamata. Annak érdekében, hogy a kiürülés is optimális legyen, a kezelés második részeként ultrahangos nyirokmasszázst alkalmazunk, mely kiválóan alkalmas a zsír tényleges eltávolítására, valamint az újbóli lerakódás megelőzésére. A cellulitisz is remekül reagál a kezelésre, így a narancsbőr kellemetlenségeinek is búcsút mondhat a fájdalommentes eljárásnak köszönhetően. Az ultrahang magas frekvenciájú vibrációt hoz létre, ami a kezelt területen azonnal megbontja a zsírszöveteket, ezért kiválóan alkalmas a módszer helyi fogyás elősegítésére is. Tudj meg többet szakembereink segítségével az ultracontour kezelésről, és érj el tartós eredményeke a fogyás terén!

Fogyás utáni plasztika vagy zsírleszívás?

Zsírleszívás segítségével eltüntethetőek az utolsó felesleges kilók erről a kritikus területről. A HasplasztikaElitfogyás után megoldást jelenthet, hiszen a bőr feszesebbé varázsolható. Továbbá kimetszhetőek a problémát jelentő striák és a fogyás utáni megereszkedett bőr is korrigálható. Ezek a problémák sokszor a várandósságon átesett hölgy számára jelent gondot. Ha a felmerülő költségek aggasztják, ne csüggedjen, kiváló szakembereink ingyenes konzultáció keretében mérik fel szükségleteit és állapítják meg a legkedvezőbb díjszabást. A hasplasztika műtét előnyei, hogy mindezek hatására a páciens nagyobb önbizalommal rendelkezik majd, és legyen szó akár öltözködésről, ismerkedésről, vagy strandolásról, magabiztosabbá válnak mindennapjai.  Ehhez nem kell mást tennie, mint felkeresi klinikánkat és bejelentkezik egy ingyenes konzultációra.

Comments are closed.