Egészségügyi műtétek

Egészségügyi műtétek

Egyfajta alternatívát kínál a lézeres visszérműtét, mely során a bevezetett szonda és a nagy energiájú fény hatására a kezelt visszér fala elhegesedik, majd felszívódik. Ezzel megelőzhető a plasztika neked beavatkozás. Hasonló a helyzet a rádiófrekvenciás kezelés esetében is, s mindkét eljárás előnye a hagyományos beavatkozással szemben, hogy kisebb fájdalommal járnak, és esztétikailag is szebb eredmény érhető el segítségükkel. A visszérkezelés árak a választott módszer, és a kezelendő felület méretének függvényében változik. Akárcsak a szájsebészeti beavatkozások esetében, ott is változóak az árak, de most egy fogászati kupon lehetőségével jelentősen csökkentheti kiadásait. A hagyományos beavatkozás költségei valahogy 180-200 ezer forint körül mozognak, ám ehhez a klinikai tartózkodás, az esetleges altatás, valamint az előzetes vizsgálatok költségei is hozzájönnek még. Amennyiben a lézeres, vagy radiofrekvenciás beavatkozás mellett döntene, úgy egy teljes végtag kezelése 285-300 ezer forintba kerül, és körülbelül 15 percenkénti kezelés díja mozog 25-30 ezer forint környékén. Érdeklődjön a Dentium Fogászati Klinika recepcióján, hogy milyen lehetőségek vannak a díjak csökkentése érdekében.

 

Fontos, hogy a visszérkezelés után is odafigyeljen azokra a teendőkre, melyekre szakorvosa is minden bizonnyal felhívja majd a figyelmét. A kompressziós kezelés elengedhetetlen, de a véralvadásgátlásra, és a könnyített életvitele is ügyelnie kell majd. Amennyiben varratszedés szükséges, úgy azt körülbelül egy hét múltán végzi majd el a szakemer, addig is két-három naponként át kell kötözni a sebeket, és minden komolyabb fizikai megerőltetés kerülendő. Arra mindenképpen ügyeljen, hogy ha a lábadozás ideje alatt vérzés, erős sebváladékozás, duzzanat, vagy jelentős fájdalom, esetleg láz jelentkezik, akkor keresse fel orvosát. A visszérkezelés napjainkban rutinszerű eljárás keretein belül történik, forduljon bizalommal olyan szakemberhez, akiben maximálisan megbízik! A legjobb klinikák elérhetőségeit itt találja!

A lézer sok más mellett a benőtt köröm kezelése kapcsán is bebizonyította már hatékonyságát. Kevés fájdalmasabb dolog van a lábujjakat illetően, mint az említett probléma, melynek kialakulása több okra is visszavezethető. A köröm alakja genetikailag adott, így ha hajlamos a benövésre, akkor a lábápolásra érdemes fokozottan ügyelni. A helytelen körömvágás, vagy a túl szoros lábbeli viselése is benövéshez vezethetnek, de ha bármilyen sérülés éri a körmöt, az is végződhet a gyulladással, akár váladékozással, és fokozott fájdalommal járó állapottal. Bár a sós vízben áztatás csökkentheti a gyulladást, és fájdalomcsillapító hatással is bír, de sajnos ritka, amikor a súlyos körömbenövés megától meggyógyulna. Orvost felkeresve helyi érzéstelenítéssel megoldható a helyzet, de akár a korszerű segítségnek számító lézeres módszer mellett is leteheti voksát. Ez utóbbi kisebb fájdalommal jár, sőt, a fertőzés kockázata is mimimumra csökken, ugyanis az alkalmazott CO2-lézer elpusztítja a baktériumokat is, és vérzéssel sem kell számolni.

Amennyiben fogászati kezelésre van szüksége, bizalommal keresse fel rendelőnket, ahol már átlátszó fogak kezelésével is foglalkozunk.

 


Comments are closed.