Arcplasztika után orrplasztika műtét

Arcplasztika után orrplasztika műtét

Nyilván felmerül a kérdés benned, hogy vajon milyen módokon lehetne megőrizni a fiatalságot. Az arcfiatalító kezelések, az arcplasztika műtét és az orrplasztikai műtét díjai attól függően alakulnak, hogy melyik mellett teszed le voksod. Arcplasztika beavatkozásokat széles körben keresnek, kínálat is bőven van, hiszen a hyaluronsavas ráncfeltöltéstől kezdve a Drakula terápián át a dermaroller, vagy a lézeres mélyhámlasztás is a szépség és a fiatalság mindig vágyott célját szolgálja. Arcplasztika után a regeneráció időszaka lejártával újra fiatalos és szabad életet élhetsz.

Ár függvénye a terület nagysága

A ránctalanítás  árak botoxkezelés alkalmával is a kezelendő terület arcplasztika utánnagyságától függenek. Azonban ne gondolja, hogy kizárólag arcon lehetséges a bőrfiatalítás. A szülés utáni megereszkedett bőr szintén kezelhető problémája a plasztikai sebészeknek. Az árak nagyban függnek attól, hogy az a bizonyos megereszkedett bőr mennyire van jelen. A szemek körüli szarkalábak már 40 ezer forint körüli összegért eltüntethetőek, de ha teljes homlok kezelés mellett szeretnél dönteni, akkor 100 ezer forintra is rúghat a számla.  Néhány klinikán a konzultáció ingyenes, ezért tájékozódj, hogy a legjobb kezelést kapd. Az arcplasztika után szintén szükség van kontrollvizsgálatokra és amíg a regeneráció tart, ami lehet több hónap is, bármikor fordulhatsz kezelőorvosodhoz.

Arcplasztika után jöhet az orrplasztika műtét

Ismerd meg az egyik legjobb budapesti plasztikai sebészetet, ahol az orrplasztikai beavatkozás már rutin operációnak minősülő eljárás, mely alkalmas az orrsövény ferdüléseinek korrigálására, segítségével csökkenthető a kiálló, ferde orr okozta esztétikai eltérés, így az arc harmonikusabbá tehető, a megjelenés pedig magabiztosabb lesz az önbizalom növekedésének köszönhetően.

Kinek ajánljuk, esetleg kinek nem?

Míg a kisebb fokú orrsövényferdüléssel lehetséges együtt élni, de a jelentős orrplasztikai műtétdeformitás esetében már egészségügyi okok indokolják az orrplasztika műtét megvalósítását. Azok számára, akik szeretnék az arc harmóniáját teljesebbé tenni, megszabadulni a hozzá nem passzoló méretektől, formáktól, nekik mindenképpen javasolt elgondolkodni a plasztikai műtét kínálta lehetőségeken. A rejtett metszések lehetővé teszik, hogy gyakorlatilag semmilyen külső nyoma nem marad a beavatkozásnak, s azt követően akár egy-két hét múlva vissza lehet térni a mindennapi tevékenységhez.

Mit lehet vele elérni?

Az orrplasztika kiválóan alkalmas arra, hogy a ferde, túl nagy, deformált orr az archoz passzolóvá váljon. Az orrsövényferdülés okozta panaszok megszűnnek a beavatkozásnak köszönhetően, és az orr visszanyeri eredeti, problémamentes funkcióját, amely az egészségi állapotra is jótékony hatással van.

Milyen előnyei és esetlegesen milyen veszélyei vannak egy beavatkozásnak?

A kívánt esztétikai előnyök és az elért funkcionális eredmények mellett mindenképpen szót érdemelnek a beavatkozással járó esetleges kockázatok is. Bár az orrplasztika során csak ritkán fordul elő komplikáció, vagy szövődmény, de az utóvérzés, a gyulladás, vagy az altatással szembeni túlérzékenység olyan területek, melyekkel érdemes tisztában lenni, mielőtt a műtét mellett tenné le a voksot. A tapasztalatok azt mutatják, hogy évente több ezer páciens esik át mindenféle gond nélkül az orrplasztikai műtéten.

Hogy néz ki egy orrplasztika műtét?

Az altatásban végzett beavatkozás során általában külső metszés nélkül orrplasztika műtéttörténik az orrműtét. A nyitott műtéti technikát csak akkor szokták választani a szakemberek, ha már többször műtött orról van szó. Az eljárás egy-két órát vehet igénybe és utána gipszsín rögzíti az orrot, az orrnyílásban pedig tampon szívja fel a vért és a keletkezett nedvességet. A gipsz körülbelül egy-két hét múlva kerül eltávolításra, ám ha az orr megszépítése csak részleges azaz nem teljeskörű orrplasztikáról volt szó, mely magát a csontos vázat nem érintette, könnyen lehet, hogy a gipszre nem lesz szükség. Azonban fontos tudnia, hogy ebben az esetben is két hétbe beletelik, míg a vérömlenyek felszívódnak, és a duzzanat lelohad.

Comments are closed.